CERVO typ 43 - dressoirs van eiken

SKU
Cervo Sideboard typ 43
Op voorraad
€ 567,00
Overzicht

Cervo Sideboard met vijf draws en twee compartimenten

Gefabriceerd in Europa, is dit dressoir een ideale oplossing voor iedereen die een unieke, minimalistische look zoekt in combinatie met ruime, sterke opslagcapaciteit.
Het wordt geleverd in een aantrekkelijke wit gelakte matte afwerking, gemengd met natuurlijk eiken fineer, en creëert tegelijk een slanke, moderne en toch retro-look in uw huis.
Gefabriceerd in Europa, is dit dressoir een ideale oplossing voor iedereen die een unieke, minimalistische look zoekt in combinatie met ruime, sterke opslagcapaciteit.
Het wordt geleverd in een aantrekkelijke hoogglans wit gelakte afwerking gemengd met natuurlijk eiken fineer, en creëert tegelijk een slanke, moderne en toch retro-look in uw huis.

ALGEMENE INFORMATIE:
dimensies:
Hoogte: 76 cm / 29,9"
Breedte: 145 cm / 57,1"
Diepte: 41 cm / 16,1

Model in verpakking, ontworpen voor zelfmontage.
Materiaal: matte afwerking
Stijl: modern
Scandinavische stijl

- Een mooie woonkamer heeft altijd mooie meubels nodig. Dit CERVO dressoir
Is een unieke combinatie van pure witte afwerking met natuurlijke houttinten die bij uitstek geschikt is voor moderne en functionele huishoudelijke apparaten en opslagvereisten.
- Dit dressoir is gemaakt van sterk, robuust MDF en een geverfde witte mat met aantrekkelijke elementen van natuurlijk hout en eikenfineer. Het heeft vijf laden en twee compartimenten waardoor het ideaal is voor moderne apparatuur en opslagvereisten.
- Geïnspireerd door de jaren 60 is deze moderne CERVO-collectie bij uitstek geschikt voor een retrostijl.
Het is een ongewone vorm en stijl, samen met zijn modernistische lijnen en minimaal ontwerp behoren nu tot de meest trendy trends in de meubelsector.
- De afmetingen zijn:

Hoogte: 76 cm / 29,9"
Breedte: 145 cm / 57,1"
Diepte: 41 cm / 16,1"

- Flat-packed meubilair uit Europa. Kant-en-monteren.

Vlak verpakt, klaar om te monteren Europese meubels. Eenvoudig te monteren met pennen en aansluitingen van het excentrische type (kammoer en moerschroeven). Gloednieuw. Eenvoudig te volgen duidelijke visuele montage-instructies.

Controleer de maatvereisten om ervoor te zorgen dat het geselecteerde meubilair voldoet aan de vereisten.

-
+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CERVO typ 43 - dressoirs van eiken
Uw waardering