Profiel constructie

  • diepte van het kozijn:: 70 mm
  • Dikte van polyurethaanschuim in het blad: 48 mm
  • Thermische isolatie: Ud = 1.6 W/(m2*K) / R-Value 3.6

Beglazing

Het glas in onze deuren bestaat uit drievoudige ramen. Alle ramen zijn verbonden met afstandskaders. Twee ervan zijn bedekt met lage emissiviteitcoatings, die voor natuurlijk licht zorgen en tegelijkertijd helpen om warmtewinst en warmteverlies te beperken. Het is ook mogelijk om P4 anti-inbraakglas of veiligheidsglas VSG 33.1 te kiezen.

standaard beglazingspakket4th/16Ar/4/16Ar/4th

veiligheidsglas 33.1//4//4

P4 anti-inbraak

Soorten beglazing

Er is een breed scala aan glasopties. In ons aanbod vindt men energiebesparende, geluidsabsorberende, veiligheids-, inbraakwerende en zonwerende ramen. De populairste zijn melkglas, decoratief of spiegelglas en brons reflexglas.

Kleuren

Kleuren kunnen de vorm van het aluminium schrijnwerk benadrukken en het een individueel karakter en een echte uitstraling geven. Alle aangeboden aluminium systemen zijn verkrijgbaar in twee kleurenwaaiers - RAL en DECORAL.
Standaard RAL-kleurenpalet

Felrood of misschien toch delicaat blauw? Met het RAL K5 kleurenpalet kun je de kleur van de deur kiezen, die perfect bij je wensen past.!

 

RAL 1003

RAL 2004

RAL 3020

RAL 5002

RAL 6005

RAL 6021

RAL 7016

RAL 7039

RAL 7040

RAL 9016

RAL 9005

RAL 9007

DECORAL-kleurenpalet met houtstructuur

Aluminium deuren kunnen ook meer traditionele, houtachtige afwerkingen hebben, zoals: beuken, sweet cherry, gouden eiken, winchester, mahonie, walnoot, donkere eiken, grenen, kersen, wengé.

 

gouden eik

Mahonie

Winchester

donkere eik

Onzichtbare scharnieren van EXXENT

Wij gebruiken de onzichtbare scharnieren van AXXENT, die een hoge duurzaamheid, talrijke montagevoordelen en een discrete, elegante vorm combineren. De scharnieren zijn onzichtbaar als de deur gesloten is. Met de 3D-verstelling kunnen de druk, de hoogte en de zijdelingse verstelling (links/rechts) van de deur gemakkelijk worden aangepast. Deze scharnieren maken een probleemloze montage en demontage van het deurblad mogelijk. Afhankelijk van de deurhoogte komen er minstens 3 scharnieren per deurblad/plaat.

Rolscharnieren van WR WALA

WR WALA heeft minimalistische, modern ogende, hoogwaardige rolscharnieren. Ze zijn getest en gecertificeerd door het Duitse IFT ROSENHEIM. De scharnieren zijn beschermd door het octrooirecht en kunnen als volgt worden ingesteld: verticaal: -5 tot 5 mm / -0,2" tot 0,2", tussenruimte: -2,5 tot 2,5 mm / -0,1" tot 0,1", sluitdruk: -1,5 tot 1,5 mm / -0,05" tot 0,05" . Qua afwerking zijn ze verkrijgbaar in roestvrij staal of elke kleur uit het RAL-palet (de scharnieren worden in dezelfde kleur gelakt als de deur). Afhankelijk van de deurhoogte zijn er minstens 3 scharnieren per deurblad/plaat..

Handgrepen van greenteQ

De handgrepen van QreenteQ zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met een hoge weerstand tegen corrosie, weersomstandigheden en krassen.De INOX-versie is gemaakt van mat roestvrij staal.Handgreep met vast/draaiend lager en retourveermechanisme dat is aangepast aan het stiftvierkant van 8mm.Het rozet/de afdekplaat is 35mm breed.

T-balk - lange verticale handgreep of normale handgreep

Roestvrijstalen deurgrepen zijn ontworpen voor één- of tweezijdig gebruik van buitendeuren.Het innovatieve montagesysteem maakt een snelle en eenvoudige montage van de deurgreep mogelijk. Ons aanbod omvat vele handgrepen:

 


Q45
T-balk onder een hoek van 45 graden met een vierkante doorsnede of 40 × 40 mm
Verkrijgbaar in lengtes: 1200 /1500 / 1800 mm

P45
T-balk onder een hoek van 45 graden met een ronde doorsnede ⌀ 40 mm
Verkrijgbaar in lengtes: 1200 / 1500 / 1800 mm.

Z32
Zwart T-balk met een interessante ronding die ook voor volledig glazen deuren kan worden gebruikt
Verkrijgbaar in lengtes 499 mm.

Haakbouten met meerpuntslot 855GL type 11

  • Stalen haken en pinnen,
  • Driedimensionale vergrendeling met geïntegreerde haken en metalen pennen voor een optimale beveiliging,
  • Drukregeling.

Klasse A inzetstuk 6 D.C. cilinder met sleutels

Duurzaamheid: 100.000 cycli
Veiligheidsclassificatie: klasse 6 (de hoogste)
Weerstand tegen aanvallen: klasse D (de hoogste)
Inbraakweerstand: klasse C (de hoogste)

Gecertificeerd, cilindrisch, geprofileerd 9-voudig inzetstuk (twee rijen grendels).
Innovatieve anti-boor en anti-lockpicking bescherming.
Inzetstukken bestand tegen stoten. 5 sleutels worden meegeleverd, sleutelcodekaart.