Vicenza 203 - tv tafel

SKU
Vicenza 203
Op voorraad
€ 580,00
-
+
Klik hier om de configuratie te selecteren

Gefabriceerd in Italië, Europa, is deze Lowboard TV-standaard een ideale oplossing voor iedereen die een unieke, minimalistische look wenst, gecombineerd met ruime opslagcapaciteit en een strak gevoerd ontwerp.
Deze moderne Lowboard TV-standaard is ontworpen met behulp van uitstekende materialen om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te garanderen
Het wordt geleverd in een aantrekkelijke hoogglans wit gelakte afwerking, waardoor een slanke, moderne look in uw huis ontstaat.
Bovendien heeft het interieur van deze elegante tv-console een contrasterende zwarte kleur die zorgt voor een dynamische, levendige uitstraling die perfect wordt aangevuld door blauw verlicht LED-licht.

Dimensies:
Breedte: 203 cm / 79,9 inch
Diepte: 43 cm / 16,9 inch
Hoogte: 49 cm / 19,3 inch

Uitrusting:
2 deuren
2 laden

Executie:
MDF gelakte witte, gelakte matte lak
LED blauwe binnenverlichting
Ballengidsen
Zelf-assemblage meubilair.
Stijl: modern
Vlak verpakt, klaar om te monteren Italiaanse meubels. Eenvoudig te monteren. Gloednieuw. Eenvoudig te volgen duidelijke visuele montage-instructies.

Gefabriceerd in Italië is deze grote, Lowboard TV-standaard gemaakt van robuust, duurzaam MDF gelakt in een hoogglans witte afwerking
Een ruime opbergruimte Lowboard TV-standaard met twee deuren en twee laden met glad, schoon gevoerd IR-vriendelijk, transparant glas.
Belangrijkste kenmerken zijn: soft-closing systeem, 2 deuren, 2 planken, met aantrekkelijk zwart glas verlicht door diep ingestelde blauwe LED-lamp. De afmetingen zijn:

Intern heeft deze grote Lowboard TV-standaard een contrasterende zwarte kleur die dynamische levendigheid toevoegt aan een modern, strak gevoerd ontwerp dat ideaal is voor het moderne leven.
Vlak verpakt Italiaans meubilair. TV-standaard met kabelbeheersysteem. Kant-en-monteren.
Controleer de werkelijke breedte van uw tv-scherm om ervoor te zorgen dat het televisietoestel niet over de rand van het ondersteunende meubilair hangt.

Meubels zijn verpakt in pakketten met instructies en elementen voor zelfmontage.