Romina typ 95

SKU
Sdeboard Romina typ 95
Op voorraad
€ 640,00
Overzicht

Geproduceerd in Europa, is deze combo aan de zijkant een ideale oplossing voor iedereen die een unieke, minimalistische look wenst, gecombineerd met een ruime opslagcapaciteit en een unieke mix van oud en nieuw.
Het wordt geleverd in een aantrekkelijke witte matte lak, vermengd met authentiek natuurlijk eiken fineer, en creëert tegelijk een slanke, moderne en toch authentieke look in uw huis.

Dimensies:
Breedte - 200 cm / 78,7"
Hoogte - 81 cm / 31,9"
Diepte - 40 cm - 15,7"

Uitrusting:
5 deuren
2 laden
Pilot voor verlichting

Executie:
MDF wit geverfde, matte lak
Bovenste krans: massief eiken geglazuurde eik
Regellicht met variabele intensiteit
Ballengidsen
Zelf-assemblage meubilair.
Stijl: modern

- Deze ROMINA-zijkastcombinatie is een elegante elegante combinatie van gelakte witte mat en geoliede, massieve eikenhouten top met vijf deuren, die de perfecte aanvulling vormt voor elke modieuze kamer en zijn opslagbehoeften.
- De houten afwerking van deze zijkastcombo is opzettelijk verontrust door een groot aantal authentieke knopen en scheuren. Dit beoogde effect voegt een natuurlijke charme toe en brengt moeiteloos de schoonheid naar voren van een stevig, rustiek hout dat wordt aangevuld door een bovenste krans van massief geglazuurde eik.
- Bovendien is deze zijkastcombinatie compleet met op afstand bedienbare LED-verlichting die op elegante wijze een subtiel meubel verlicht dat in een strak gevoerd minimalisme met oude en nieuwe stijlen trouwt.
- De afmetingen zijn:

Dimensies:
Breedte - 200 cm / 78,7"
Hoogte - 81 cm / 31,9"
Diepte - 40 cm - 15,7"

- Flat-packed meubilair uit Europa. Kant-en-monteren. Kogellager geleid.

Vlak verpakt, klaar om te monteren Europese meubels. Gloednieuw. Eenvoudig te volgen duidelijke visuele montage-instructies.

-
+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romina typ 95
Uw waardering