Profiel constructie


Constructie

 • diepte van kozijn: 43 mm / 1.7"
 • diepte van blad/plaat: 73 mm / 2.9"

De deurset bestaat uit:

 • - Deur en deurkozijn met twee pakkingen;
 • - ROTO-sluitsysteem (stripslot) met een onafhankelijk bovenslot en drie versterkte anti-diefstalbouten;
 • - Twee sets inzetstukken met de sleutels;
 • - Normale deurgreep (T-stang lange greep als extra optie);
 • - Deurspion(bij massieve deuren);
 • - 3x verstelbare scharnieren die bescherming bieden tegen inbraak;
 • - Aluminium drempel met de pakking;
 • - 3x antidiefstalbouten.

Thermische en geluidswerende eigenschappen:

 • - voor een volledig deurblad, bij Ud = 0,85 W/K*m2
 • - voor deurblad met beglazing, bij Ud = 1,3 W/K*m2
 • - akoestische isolatie 31 dB (geldt voor deuren zonder beglazing)
 • - glazen deuren bestaan uit drievoudige beglazingspakketten.

Afmetingen en echte foto's van de deurdrempel uit de STA-collectie


Beglazing

Het glas in onze deuren bestaat uit drievoudige ramen. Alle ramen zijn verbonden met afstandskaders. Twee ervan zijn bedekt met lage emissiviteitcoatings, die voor natuurlijk licht zorgen en tegelijkertijd helpen om warmtewinst en warmteverlies te beperken. Het is ook mogelijk om P4 anti-inbraakglas of veiligheidsglas VSG 33.1 te kiezen.

standard glazing package 4th/16Ar/4/16Ar/4th

safety glass 33.1//4//4

P4 anti-burglary

Soorten beglazing

Er is een breed scala aan glasopties. In ons aanbod vindt men energiebesparende, geluidsabsorberende, veiligheids-, inbraakwerende en zonwerende ramen. De populairste zijn melkglas, decoratief of spiegelglas en brons reflexglas.

Lichtdoorlaatbaarheid van het glas:

- Melkglas - matglas 89%
- Spiegelglas - 68 %
- Brons reflexglas – 42%

Eenzijdig spiegelend glas heeft een dun laagje van een reflecterende coating, waardoor het glas de helft van het licht dat het raakt kan reflecteren. Tegelijkertijd gaat de helft van het licht er ook dwars doorheen. Hierdoor is het glas zowel reflecterend als transparant. Overdag is het buiten helder, wat betekent dat mensen die buiten zijn niet kunnen zien wat er in het huis is. Maar gedurende de avond, als het licht aan is, verandert de eenzijdige spiegel in een raam. Mensen kunnen dan in beide richtingen door het glas kijken..

Om dit probleem op te lossen, kan men spiegelfolie toepassen. De folie bestaat uit honderden kleine gaatjes die lichtinval mogelijk maken, waardoor het effect van semi-transmissie ontstaat. Het wordt meestal gebruikt voor reclame op bussen of ramen.

Kleuren

Fineerkleuren

gouden eik

Winchester

walnoot

wengé

Glad antraciet

Donker antraciet

wit

Deurkruk inox - zilver

Deurkruk zwart

T-balk - lange verticale handvat of normale handvat


T-balk Rechte, ronde vorm 1200 mm

T-balk Rechte, rechthoekige vorm 1600 mm

T-balk ronde boog zilver 1200 mm

Handgreep versus T-stang handgreep

1. Als je een deurkruk/normale handgreep van buitenaf hebt, kun je de klink ontgrendelen zonder een sleutel van buitenaf te hoeven gebruiken. Je duwt gewoon de hendel naar beneden en de klink trekt zich terug, zodat je de deur kunt openen.

2. Als je van buiten een handgreep met T-stang hebt, kan die de klink niet losmaken, omdat die alleen gebruikt wordt om de deur te duwen en te trekken. Dus in deze situatie heb je van buitenaf altijd sleutels nodig om de klink te ontgrendelen. Steek dan de sleutels in het sleutelgat en draai ze om de klink te ontgrendelen en de deur te openen.

3. We bieden een derde extra optie als de klant besluit om een T-stang aan te schaffen. Als je de T-stang op onze website kiest, kun je aanvullend een handgreep bestellen die samen met de T-stang van buitenaf wordt geïnstalleerd. Met deze deurknop kun je de klink van buitenaf losmaken. Je kunt dus T-stang + Knop bestellen, die vrij klein is en er heel mooi uitziet.

Meerpuntsvergrendelingssysteem

 • stalen haken en pinnen
 • Driedimensionale vergrendeling met geïntegreerde haken en metalen pennen voor optimale veiligheid
 • Drukregeling.

Hoe kan ik het gat in de muur meten voor deurinstallatie?

De afbeelding toont de afmetingen van de deur met het frame en hoe de opening voor de installatie van de deur te meten. Neem de maat van de vloer "tegel of houten paneel" in het huis tot het bovenste steenniveau.

De ruimte voor de installatie van de deur moet minimaal 5mm tot 20mm groter zijn dan de totale afmeting van de deur met het kozijn. Deze ruimte is nodig omdat deze tijdens de installatie met schuim moet worden gevuld. Dit zorgt ook voor isolatie tussen de muur en het deurkozijn.