Romina typ 90 - tv kasten

SKU
Romina typ 90
Op voorraad
€ 540,00
Overzicht

Gefabriceerd in Europa, deze tv-standaard is een ideale oplossing voor iedereen die een unieke, minimalistische look wenst, gecombineerd met een ruime, sterke opslagcapaciteit en een unieke mix van oud en nieuw. Het wordt geleverd in een aantrekkelijke hoogglans wit gelakte afwerking gemengd met authentiek natuurlijk eiken fineer, en creëert tegelijkertijd een slanke, moderne en toch authentieke uitstraling in uw huis.

Dimensies:
Breedte: 175 cm / 68,9 inch
Hoogte: 49 cm / 19,3 inch
Diepte: 40 cm / 15.8 inch

MDF wit geverfde, matte lak
Bovenste krans: massief eiken geglazuurde eik
Regellicht met variabele intensiteit
Zelf-assemblage meubilair.
Materiaal: Lite Wood
Materiaal: MDF-plaat
Stijl: modern

Vlak verpakt, klaar om te monteren Italiaanse meubels. Eenvoudig te monteren met pennen en aansluitingen van het excentrische type (kammoer en moerschroeven). Gloednieuw. Eenvoudig te volgen duidelijke visuele montage-instructies.

Deze tv-meubel is een ruime, elegante combinatie van wit gelakte kleuren en een massief eikenhouten blad dat de perfecte aanvulling vormt voor elke modieuze woonkamer met moderne apparatuur.
De houten afwerking van deze tv-kast is opzettelijk verontrust door een groot aantal authentieke knopen en scheuren. Dit beoogde effect voegt een natuurlijke charme toe en brengt moeiteloos de schoonheid van massief, rustiek hout dat wordt aangevuld door een bovenste krans van massief geglazuurde eik.
Bovendien wordt deze tv-kast compleet geleverd met instelbare variabele intensiteit van de waakvlam die elegant een elegant tv-meubel verlicht dat in oude, nieuwe stijlen harmonieert met een strak gevoerd minimalisme.

-
+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romina typ 90 - tv kasten
Uw waardering