Vicenza dressoir - dressoir hoogglans

SKU
Vicenza Sideboard
Op voorraad
€ 870,00
Klik hier om de configuratie te selecteren

1916Afmetingen:

Hoogte - 79 cm - 31.1 inches

Breedte - 185 cm - 72.8 inch

Diepte - 43 cm - 16.9 inchOntworpen en vervaardigd in Italië, Europa, dit dressoir bestaat uit materialen van uitstekende kwaliteit om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen.Dit witte hoogglans dressoir combineert elegantie, eenvoud en functionaliteit en is een perfecte oplossing voor iedereen die een strakke, moderne en minimalistische look wenst. Geleverd in een aantrekkelijke hoogglans gelakte afwerking is dit Italiaanse Vincenza collectie dressoir een perfecte, slanke, moderne en minimalistische toevoeging aan uw huis.

Bovendien heeft het interieur van deze elegante opbergkast een contrasterende zwarte kleur die een aantrekkelijke levendigheid toevoegt aan het uiterlijk aangevuld met een blauw LED-licht.Dit elegante Vicenza-collectie dressoir, vervaardigd in Italië, is gemaakt van robuust, duurzaam MDF. Een perfecte meubeloplossing voor iedereen die een minimalistische uitstraling wenst.

Dit moderne, ruime dressoir is verkrijgbaar in een gelakte, aantrekkelijke witte, hoogglans afwerking met contrasterende zwarte interieurs.

De belangrijkste kenmerken van deze kast zijn: een zacht sluitsysteem, 2 deuren, 3 laden, 1 van de laden met zwart glas aangevuld met een blauwe LED-lamp in zwart interieur. IR Remote -Vriendelijk

Intern heeft dit dressoir een contrasterende zwarte kleur die dynamische levendigheid toevoegt aan een modern, strak gevoerd stuk moderne Italiaanse meubelsVlak verpakt, klaar om te monteren Italiaanse meubels. Eenvoudig te monteren met pennen en aansluitingen van het excentrische type (kammoer en moerschroeven). Gloednieuw. Eenvoudig te volgen duidelijke visuele montage-instructies.
Controleer de echte afmetingen van het meubilair en vergelijk deze met de ruimte die u hebt om ervoor te zorgen dat het meubilair correct past.

Meubels zijn verpakt in pakketten met instructies en elementen voor zelfmontage.

-
+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vicenza dressoir - dressoir hoogglans
Uw waardering