WIS 17 - garagedeur 4830 mm x 2075 mm glad antraciet

SKU
WIS 17-promo
Niet op voorraad
Special Price € 7.860,00 Regular Price € 8.540,00

ik bedoel de prijs is inclusief btw

Klik hier om de configuratie te selecteren

Sectionaaldeuren zijn voor jouw garage de meest comfortabele en comfortabele oplossing. Onze deuren zijn warme deuren met de coëfficiënt U, die vergelijkbaar is met die van de meerkamerramen, die worden gebruikt voor een energiebesparende constructie. Panelen gevuld met polyurethaanschuim die worden geproduceerd in onze eigen fabriek en de afdichtingssystemen dragen bij aan deze lage coëfficiënt.

  • Torsieveersysteem ontworpen voor 20.000 cycli
  • Verzinkte constructie
  • Paneel: 40mm
  • Warmteoverdrachtscoëfficiënt paneel Omhoog = 0,48 W/m2 K
  • Geluidsreductie-index: Rc=23 dB
  • Rollen met lagers

Constructie:

Vereiste montage afmetingen voor de garagedeur met 40 [mm] dikke stalen panelen met freon-vrije polyurethaanschuim vulling:

minimale stahoogte : 230mm (3 in de afbeelding)
minimale afmeting linkerzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale afmeting rechterzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale ruimte achterzijde: 400mm (4 in de afbeelding)

Vereist gat in de muur:
4830 mm x 2075 mm

WAT IS DE VEREISTE LENGTE VOOR EEN OPRIT?

De sectionaaldeuren en de garage roldeuren heb tijdens het gebruik geen vrije ruimte voor de garage nodig. Het deurblad gaat verticaal omhoog en verbergt zich onder het plafond of rolt zich op in een cassette. Beide soorten deuren worden aanbevolen voor garages die direct uitkomen op de straat en waar er maar beperkte ruimte is voor een garage. Het deurblad stijgt op en uit voor een gebouw. Daarom kan een auto niet direct voor de deur worden geparkeerd, maar op een afstand van ongeveer 1,5m. Als de auto dichterbij geparkeerd staat, kan de deur niet worden geopend. Aan de andere zijde, opent het als een gewone deur en vereist vrije ruimte voor de garage zodat de deurbladen vrij kunnen bewegen. Bij het ontwerpen van een garage moet ervoor worden gezorgd dat de grootte van de toegangsopening voldoende is om een auto comfortabel te kunnen parkeren. Een garagedeur van standaard afmetingen is een voordelige oplossing en is vaak ook ter plaatse beschikbaar. Als het niet mogelijk is om een standaard deur in de bestaande opening te plaatsen, raden wij je aan om een op maat gemaakte deur te laten installeren, die precies in de bestaande opening past.

Vorm en functie

De sectionale garagedeuren worden vervaardigd van garagedeuren met een paneel van 40mm. Al onze panelen maken gebruik van geavanceerde technologische lijnen, die zorgen voor hoge kwaliteit en herhaalbaarheid in elke fase van het productieproces. Deze hoge technische parameters en de betrouwbare corrosiebescherming worden verkregen dankzij het gebruik van hoogwaardig, gegalvaniseerd staal met een verf- of filmcoating. De stugge kern van polyurethaanschuim zorgt voor een optimale sterkte van de panelen en verbetert hun thermische isolatie. Speciale oplossingen, zoals bijvoorbeeld de vijf lagen metaal voor het buigsysteem zorgt voor een stabiele bevestiging van de elementen, wat de sterkte van ons ontwerp nog verder verhoogt.

JE VOELT JE VEILIG

Onze kanteldeuren zijn veilig in gebruik en gecertificeerd in overeenstemming met de vereisten van de Europese norm EN 13241-1. De oplossingen, die in deze deuren worden toegepast, garanderen de veiligheid voor jou en jouw gezin: een overbelastingsschakelaar, de fotocellen, de omhulsels van de veren, de vorm van de geleiders en de geleiderollen met kogellagers. Een tweepunts deurvergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de deur goed is vergrendeld.

AUTOMATIESYSTEMEN

METRO is een nieuwe generatie aandrijfeenheden. Het is een harmonieuze combinatie van kracht, schoonheid en betrouwbaarheid, die is ontworpen met de modernste technologieën. METRO biedt functies met uitstekende technische parameters in een behuizing, die ontworpen volgens de stilistische normen van WIŚNIOWSKI is.

EENVOUDIG TE PROGRAMMEREN – LCD-scherm en veel configureerbare parameters.

FOTOCELLEN – zorgt voor een optimale veiligheid wanneer er zich een obstakel tussen de fotocellen voordoet.

OVERSTROOM DETECTIE VAN OBSTAKELS – een beveiligingssysteem voor overbelasting dat de sluitbeweging stopt en keert wanneer de onderste rand van het poortblad een obstakel raakt.

STILLE RAIL MET EEN KETTINGAANDRIJVING – de deur loopt rustig en soepel, wat vooral van belang is voor garages die naast woningen en nabij slaapkamers zijn gelegen.

RTS RF-PAD – is een uitstekende oplossing, gebaseerd op een innovatieve technologie van Somfy, die de installatie en de uitbreiding van het aandrijfsysteem mogelijk maakt zonder de deurwandstructuur te wijzigen. Het is een perfecte keuze voor nieuwe gebouwen, maar ook voor renovatie- of upgradeprojecten van woningen. De intuïtieve programmering en het LCD-display vergemakkelijken ook de aanpassingen van de bedrijfsparameters voor een optimale configuratie van de functies van de aandrijfeenheid.

GEÏNTEGREERD KNIPPERLICHT INBEGREPEN

OPTIONEEL MECHANISCH ANTI-INBRAAK SLOT - vergrendelt de deur in de gesloten positie en voorkomt het ongeoorloofd openen van de deur.

OPTIONELE NOODBATTERIJ-UNIT – houdt de deur operationeel in geval van stroomuitval.

OPTIONELE WAARSCHUWINGSSIRENE

ONDERSTEUNT OPTIONELE LICHTBRONNEN BUITEN ZOALS BIJVOORBEELD DE VERLICHTING VAN DE OPRIT

PULSAR
De Pulsar handzender maakt afstandsbediening van de garagedeur en de programmering van vier verschillende apparaten mogelijk. Het is gemaakt van extreem duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur.

Meer informatie
Ramen materiaal Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WIS 17 - garagedeur 4830 mm x 2075 mm glad antraciet
Uw waardering