WIS 2 - sectionaal garagedeur

SKU
WIS 2 - garage door
Op voorraad
€ 1.112,00
Klik hier om de configuratie te selecteren
  • Torsieveersysteem ontworpen voor 20.000 cycli
  • Verzinkte constructie
  • Paneel: 40mm
  • Warmteoverdrachtscoëfficiënt paneel Omhoog = 0,48 W/m2 K
  • Rollen met lagers

Constructie:

Vereiste montage afmetingen voor de garagedeur met 40 [mm] dikke stalen panelen met freon-vrije polyurethaanschuim vulling:

minimale stahoogte 220mm (3 in de afbeelding)
minimale afmeting linkerzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale afmeting rechterzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale ruimte achterzijde: 400mm (4 in de afbeelding)

Gat in de muur:
breedte van 2250 tot 6000
hoogte vanaf: 2000 tot 2500

Als je een gat in de muur met een andere afmeting hebt, neem dan even contact met ons op

-
+

WAT IS DE VEREISTE LENGTE VOOR EEN OPRIT?

De sectionaaldeuren en de garage roldeuren heb tijdens het gebruik geen vrije ruimte voor de garage nodig. Het deurblad gaat verticaal omhoog en verbergt zich onder het plafond of rolt zich op in een cassette. Beide soorten deuren worden aanbevolen voor garages die direct uitkomen op de straat en waar er maar beperkte ruimte is voor een garage. Het deurblad stijgt op en uit voor een gebouw. Daarom kan een auto niet direct voor de deur worden geparkeerd, maar op een afstand van ongeveer 1,5m. Als de auto dichterbij geparkeerd staat, kan de deur niet worden geopend. Aan de andere zijde, opent het als een gewone deur en vereist vrije ruimte voor de garage zodat de deurbladen vrij kunnen bewegen. Bij het ontwerpen van een garage moet ervoor worden gezorgd dat de grootte van de toegangsopening voldoende is om een auto comfortabel te kunnen parkeren. Een garagedeur van standaard afmetingen is een voordelige oplossing en is vaak ook ter plaatse beschikbaar. Als het niet mogelijk is om een standaard deur in de bestaande opening te plaatsen, raden wij je aan om een op maat gemaakte deur te laten installeren, die precies in de bestaande opening past.

Vorm en functie

De sectionele garagedeuren van WIŚNIOWSKI worden vervaardigd van garagedeuren met een paneel van 40mm. Al onze panelen worden vervaardigd in de fabriek van WIŚNIOWSKI met behulp van geavanceerde technologische lijnen, die hoge kwaliteit en herhaalbaarheid in elke fase van het productieproces garanderen. Hoge technische parameters en betrouwbare corrosiebescherming worden verkregen dankzij het gebruik van hoogwaardig, gegalvaniseerd staal met een verf- of filmcoating. De stijve kern van polyurethaanschuim zorgt voor optimale sterkte voor de panelen en verbetert hun thermische isolatie. Speciale oplossingen, zoals bijvoorbeeld de vijf lagen metaal voor het buigsysteem zorgt voor een stabiele bevestiging van de elementen, wat de sterkte van ons ontwerp verder verhoogt.

JE VOELT JE VEILIG

De kanteldeuren van WIŚNIOWSKI zijn veilig in gebruik en gecertificeerd in overeenstemming met de vereisten van de Europese norm EN 13241-1. De oplossingen, die in deze deuren worden toegepast, garanderen de veiligheid voor jou en jouw gezin: een overbelastingsschakelaar, de fotocellen, de omhulsels van de veren, de vorm van de geleiders en de geleiderollen met kogellagers. Een tweepunts deurvergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de deur goed is vergrendeld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WIS 2 - sectionaal garagedeur
Uw waardering