WIS AP1 - sectionaal garagedeur

SKU
WIS AP1
Op voorraad
€ 1.802,00
Klik hier om de configuratie te selecteren

Sectionaaldeuren zijn voor jouw garage de meest comfortabele en comfortabele oplossing. Onze deuren zijn warme deuren met de coëfficiënt U, die vergelijkbaar is met die van de meerkamerramen, die worden gebruikt voor een energiebesparende constructie. Panelen gevuld met polyurethaanschuim die worden geproduceerd in onze eigen fabriek en de afdichtingssystemen dragen bij aan deze lage coëfficiënt.

 • Torsieveersysteem ontworpen voor 20.000 cycli
 • Verzinkte constructie
 • Paneel: 40mm
 • Warmteoverdrachtscoëfficiënt paneel Omhoog = 0,48 W/m2 K
 • Geluidsreductie-index: Rc=23 dB
 • Rollen met lagers

Constructie:

Vereiste montage afmetingen voor de garagedeur met 40 [mm] dikke stalen panelen met freon-vrije polyurethaanschuim vulling:

minimale stahoogte 230mm (3 in de afbeelding)
minimale afmeting linkerzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale afmeting rechterzijde: 110mm (2 in de afbeelding)
minimale ruimte achterzijde: 400mm (4 in de afbeelding)

Standaard gat in de muur:
breedte van 2250 tot 6000
hoogte vanaf: 2000 tot 2500

Als je een gat in de muur met een andere afmeting hebt, neem dan even contact met ons op

-
+

WAT IS DE VEREISTE LENGTE VOOR EEN OPRIT?

De sectionaaldeuren en de garage roldeuren heb tijdens het gebruik geen vrije ruimte voor de garage nodig. Het deurblad gaat verticaal omhoog en verbergt zich onder het plafond of rolt zich op in een cassette. Beide soorten deuren worden aanbevolen voor garages die direct uitkomen op de straat en waar er maar beperkte ruimte is voor een garage. Het deurblad stijgt op en uit voor een gebouw. Daarom kan een auto niet direct voor de deur worden geparkeerd, maar op een afstand van ongeveer 1,5m. Als de auto dichterbij geparkeerd staat, kan de deur niet worden geopend. Aan de andere zijde, opent het als een gewone deur en vereist vrije ruimte voor de garage zodat de deurbladen vrij kunnen bewegen. Bij het ontwerpen van een garage moet ervoor worden gezorgd dat de grootte van de toegangsopening voldoende is om een auto comfortabel te kunnen parkeren. Een garagedeur van standaard afmetingen is een voordelige oplossing en is vaak ook ter plaatse beschikbaar. Als het niet mogelijk is om een standaard deur in de bestaande opening te plaatsen, raden wij je aan om een op maat gemaakte deur te laten installeren, die precies in de bestaande opening past.

Vorm en functie

De sectionale garagedeuren worden vervaardigd van garagedeuren met een paneel van 40mm. Al onze panelen maken gebruik van geavanceerde technologische lijnen, die zorgen voor hoge kwaliteit en herhaalbaarheid in elke fase van het productieproces. Deze hoge technische parameters en de betrouwbare corrosiebescherming worden verkregen dankzij het gebruik van hoogwaardig, gegalvaniseerd staal met een verf- of filmcoating. De stugge kern van polyurethaanschuim zorgt voor een optimale sterkte van de panelen en verbetert hun thermische isolatie. Speciale oplossingen, zoals bijvoorbeeld de vijf lagen metaal voor het buigsysteem zorgt voor een stabiele bevestiging van de elementen, wat de sterkte van ons ontwerp nog verder verhoogt.

JE VOELT JE VEILIG

Onze kanteldeuren zijn veilig in gebruik en gecertificeerd in overeenstemming met de vereisten van de Europese norm EN 13241-1. De oplossingen, die in deze deuren worden toegepast, garanderen de veiligheid voor jou en jouw gezin: een overbelastingsschakelaar, de fotocellen, de omhulsels van de veren, de vorm van de geleiders en de geleiderollen met kogellagers. Een tweepunts deurvergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de deur goed is vergrendeld.

AUTOMATIESYSTEMEN

PROXIMA G1000L is een moderne, veilige en duurzame garagepoortaandrijving met ongekende mogelijkheden. Het heeft een hoge aandrijfkoppel van 1000 Nm, wat zorgt voor zeer snel liften. De set bevat een rail met noodvergrendeling voor een voertuig en kettingaandrijving.

AANVULLENDE PARAMETERS:

 • Zelfsluitend, volledig metalen wormwiel in een metalen behuizing, geïntegreerd in de motor
 • Hall-Effect rotatiesensor - controle van de poortpositie, ook in geval van stroomuitval, met sub-millimeter precisie
 • Nauwkeurige overbelastingssensor, die de poortbeweging omkeert,
 • Samenwerking met een fotocel die de veiligheid verhoogt,
 • Negen-traps aanpassing van de overbelastingsgevoeligheid,
 • PB draadingang die de aandrijving stap voor stap regelt,
 • LED-lamp, verlicht gedurende 3 minuten, sfeerverlichting,
 • Automatisch sluiten van volledig geopende poort na 1-9 minuten,
 • Voor een volledig gesloten poort kan het nodig zijn om achtereenvolgens op twee knoppen op de afstandsbediening te drukken
 • Bescherming tegen onbedoeld openen met een afstandsbediening
 • Bescherming tegen oververhitting en overbelasting, zachte start en stop van de poort.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WIS AP1 - sectionaal garagedeur
Uw waardering