WIS U Connect – garage kanteldeur

SKU
WIS U Connect
Beschikbaar
€ 1.329,00
Klik hier om de configuratie te selecteren

De garage kanteldeur is bedoeld voor het gebruik in eengezinswoningen en de bijkeuken. De deur is ontworpen om zowel in verwarmde als niet-verwarmde ruimtes te worden geïnstalleerd. De deur is zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd leverbaar. De deurconstructie omvat het kozijn, het deurblad en de horizontale (onder het plafond) geleiders. De deurplaat is T-10 gegalvaniseerd plaatstaal met een verticale, horizontale of schuine indeling. De deur is aan alle kanten afgedicht. De deur wordt in de opening of achter de opening gemonteerd. De deur is verkrijgbaar in een handbediende of elektrisch bediende uitvoering.


Nu kan de garagedeur van CONNECT worden voorzien van nieuwe ornamentmotieven tussen de bladpanelen. De motieven zijn verkrijgbaar in houteffectkleuren (gouden eik en notenbruin), in RVS- en in elke RAL-kleur. Het resultaat zal je misschien verbazen. Dit ogenschijnlijk kleine detail verandert het garagedeurblad onverwacht in een indrukwekkend element van de gevel.

KENMERKEN:

  • het deurblad is gemaakt van verzinkte staalplaat T-10, met verticale, horizontale of schuine vulling of van verzinkte geperforeerde staalplaten
  • de kozijndelen zijn vastgeschroefd
  • de bladprofielen worden met speciale accessoires verbonden
  • dwarsbalk om horizontale geleiders en zijschuiven te verbinden
  • veersysteem ontworpen om de werking van het deurblad te vergemakkelijken
  • veren zijn beschermd met hulzen


Vereist gat in de muur:
breedte van 1900mm tot 4000mm
hoogte van: 1900mm tot 2700mm

€ 1.329,00
-
+

METRO aandrijfeenheid


METRO is een nieuwe generatie aandrijfeenheden. Het is een harmonieuze combinatie van kracht, schoonheid en betrouwbaarheid, ontworpen met de modernste technologieën. Het is ook het resultaat van een samenwerking met Somfy, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van automatiseringsproducten en slimme besturingen voor thuisapparatuur. METRO biedt functies met uitstekende technische parameters in een behuizing, die volgens de stijlnormen van WIŚNIOWSKI is ontworpen.

EENVOUDIG TE PROGRAMMEREN - LCD-scherm en veel configureerbare parameters.

OVERSTROOMDETECTIE VAN OBSTAKELS – een overbelastingsbeveiligingssysteem stopt en keert de sluitbeweging van het deurgordijn om wanneer de onderrand een obstakel raakt.

STILLE RAIL MET EEN KETTING – de deur loopt rustig en soepel, wat vooral van belang is in garages naast woningen en nabij slaapkamers.

RTS RF-PAD – een uitstekende oplossing op basis van een innovatieve technologie van Somfy, die de installatie en de uitbreiding van het aandrijfsysteem mogelijk maakt zonder de deurwandstructuur te wijzigen. Het is niet alleen een perfecte keuze voor nieuwe gebouwen, maar ook voor renovatie- of upgradeprojecten van woningen. De intuïtieve programmering en het LCD-scherm vergemakkelijken de aanpassing van de bedrijfsparameters voor een optimale configuratie van de functies van de aandrijfeenheid.

GEÏNTEGREERDE KNIPPERLICHT INBEGREPEN

OPTIE OM FOTOCELLEN AAN TE SLUITEN – zorgt voor optimale veiligheid wanneer zich een obstakel tussen de fotocellen voordoet.

OPTIONEEL ANTI-INBRAAK MECHANISCH SLOT – vergrendelt de deur in de gesloten positie en voorkomt ongeoorloofd openen van de deur.

OPTIONELE NOODBATTERIJ-EENHEID – houdt de deur operationeel in geval van stroomuitval.

OPTIONELE WAARSCHUWINGSSIRENE

ONDERSTEUNT OPTIONELE BUITENLICHTBRONNEN, BIJV. DE VERLICHTING VAN DE OPRIT

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WIS U Connect – garage kanteldeur
Uw waardering