Yale Entr basis set YA95 + Yale insteekslot

SKU
Yale Entr Basis Set lock YA95
Op voorraad
€ 440,00
Klik hier om de configuratie te selecteren

Wil jij met jouw smartphone de deur kunnen openen zonder het gedoe van sleutels? Dankzij het ENTR™ slot kun je de deur van jouw huis of kantoor met behulp van een digitale code, een vingerafdruk of met behulp van de afstandsbediening via de smartphone app openen.

De installatie van het slot vereist geen interferentie met de deur en de bedrading. Het hele proces is eenvoudig en snel en het apparaat is volledig draadloos. Het is voldoende om het bestaande inzetstuk met het cilinderslot te vervangen met het Yale inzetstuk dat met ENTR™ samenwerkt en te genieten van het feit dat je geen sleutels meer nodig hebt.

ENTR app

Dankzij de ENTR™ app kun je het slot met een smartphone bedienen. Je kunt de gratis ENTR™ app installeren en een gevoel van veiligheid en gebruiksgemak krijgen. Je kunt de deur met jouw smartphone openen en sluiten, de rechten van de andere gebruikers beheren en via de app de status van het slot beheren.

Makkelijke installatie

Dankzij de veilige draadloze technologie is het voor de montage van de componenten niet nodig om de muren te breken, de afwerking aan de binnenkant van je huis te beschadigen of om lelijke kabels over de muren te leiden.

Accessoires toevoegen

Het YTR ENTR™ slot kan worden uitgerust met extra accessoires om het apparaat aan jouw behoeften aan te passen. De accessoires maken een draadloze verbinding met het slot en kunnen op een eenvoudige en een snelle manier aan het slot worden gekoppeld. De accessoires omvatten:

  • Draadloze afstandsbediening (tot 20 gebruikers)
  • Toetsenbord - hiermee kun je het slot met een digitale code bedienen (maximaal 20 gebruikers)
  • Digitaal paneel met een scherm en een biometrische lezer - maakt het mogelijk om het slot door middel van een digitale code en een vingerafdruk te bedienen en kan een tijdelijke toegang voor individuele gebruikers instellen (tot 20 gebruikers)
  • Draadloze oplader
-
+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yale Entr basis set YA95 + Yale insteekslot
Uw waardering