Bestellen & Betalen

Bevestiging van bestellingen en annuleringen

 

Nadat uw bestelling is voltooid, ontvangt u automatisch binnen 24 uur een e-mail met de bevestiging van de bestelling naar het e-mailadres dat u tijdens het afrekenen hebt opgegeven. Deze e-mail is uw kwitantie - dus niet verwijderen! We moedigen u aan om de bestelling te bekijken en ons te adviseren over eventuele spelfouten of numerieke fouten, zodat we snel de nodige wijzigingen kunnen aanbrengen.

Bestellingen kunnen worden geannuleerd. Om de bestelling te annuleren, kunt u per e-mail contact met ons opnemen. De klant of een persoon moet een levering accepteren die minstens 18 jaar oud is en die de klant aanduidt met de bevoegdheid om te tekenen voor de levering. Beschadigde producten worden vervangen. U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen (op het moment van levering) en wij zullen een uitwisseling van beschadigd product regelen. Alle geretourneerde producten moeten in originele staat zijn (niet gebruikt en inclusief alle originele verpakkingsmaterialen).

 

TERUGSTUURBELEID

 

Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst van het product worden gemaakt. Voor uitgewisseld product zijn geen kosten voor het opnieuw bevoorraden tenzij er originele verpakkingsmaterialen zijn geopend of verwijderd. Alle geretourneerde producten moeten in originele staat zijn (niet gebruikt en niet geïnstalleerd, inclusief alle originele verpakkingsmaterialen). Als de klant een witte handschoenaflevering ontvangt (gelijktijdig afleveren en assembleren), en beslist om een artikel te retourneren of het artikel te ruilen, moeten ze ons onmiddellijk op het moment van levering op de hoogte stellen. Als de goederen worden geleverd en geaccepteerd, kan de klant de goederen niet retourneren omdat het bezorgteam al het originele verpakkingsmateriaal zal wegwerpen zodra de installatie is voltooid. Afwerkingen Kleur, textuur en variaties in korreling kunnen voorkomen in natuurlijke producten zoals leer, hout en steen. Dit worden normaal gesproken niet als onvolkomenheden beschouwd. Voor lederen producten zijn alle kleuren behalve Black & White gebonden aan variaties in elke productielijn. Kleurrepresentaties op computerschermen kunnen verschillen op basis van instellingen en verschillende weergavetechnologieën. U gaat ermee akkoord dat u de afwerking, of kleur of textuur of een ander fysiek attribuut niet kunt betwisten nadat u een product hebt ontvangen. Alle uitverkoopartikelen worden niet terugbetaald.