Bestellen & Betalen

Order Bevestiging en annuleringen

Nadat uw bestelling is voltooid, stuurt ons systeem u automatisch een  "orderbevestiging " e-mail naar het e-mail adres dat u hebt opgegeven tijdens de afhandeling. Deze e-mail is uw ontvangstbewijs-dus niet verwijderen! Wij raden u aan om de bestelling te bekijken en ons te adviseren over eventuele spelling of numerieke fouten, zodat we snel kunnen alle noodzakelijke wijzigingen aan te brengen.

Orders kunnen worden geannuleerd. Om de bestelling te annuleren u contact met ons opnemen via e-mail. De klant of een persoon moet de levering accepteren ten minste 18 jaar oud dat de klant aanwijst om de bevoegdheid te ondertekenen voor de levering. Beschadigde producten zullen worden vervangen. U dient ons onmiddellijk op de hoogte te stellen (op het moment van levering) en wij zullen een uitwisseling van het beschadigde product regelen. Alle geretourneerde producten moeten in originele staat (niet gebruikt en met alle originele verpakkingsmateriaal inbegrepen).

 Retour Beleid

Retourzendingen kunnen worden gedaan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Uitgewisseld product is niet onderworpen aan een herbevoorrading vergoeding, tenzij een origineel verpakkingsmateriaal zijn verwijderd. Alle geretourneerde producten moeten in originele staat (niet gebruikt en niet geïnstalleerd, met alle originele verpakkingsmateriaal inbegrepen). Als de klant een witte handschoen ontvangt (levering en montage op hetzelfde moment), en besluit om een artikel te retourneren of het artikel te ruilen, moeten zij ons onmiddellijk op het moment van levering hiervan op de hoogte stellen. Als de goederen geleverd en geaccepteerd, zal de klant niet in staat zijn om de goederen te retourneren als de levering team zal ontdoen van alle originele verpakkingsmateriaal zodra de installatie is voltooid. Kleur vertegenwoordigingen op computerschermen kunnen verschillend zijn op basis van instellingen en verschillende weergave technologieën.