OVER ONS

Welkom bij de Domadeco winkel

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor veiligheid, kwaliteit, design en service. DOMADECO is opgericht om klanten de beste deuren te bieden, die er in Europa beschikbaar zijn.
Onze deuren zijn sterk beveiligd en gemaakt van roestvrij staal en aluminium. Onze moderne voordeuren bieden uitzonderlijke prestaties in combinatie met eigentijdse ontwerpen. Wij zijn van mening dat wij het meest uitgebreide assortiment luxe residentiële toegangsdeuren bieden, dat er op de markt verkrijgbaar is.

Geschiedenis

 

We zijn opgericht in 2006 en hebben er altijd naar gestreefd om de toonaangevende leverancier van deuren van hoge kwaliteit voor onze klanten te worden. Sinds de lancering van onze website in 2008 heeft DOMADECO zich gevestigd als een van de belangrijkste deurenleveranciers van het land. Bouwers, architecten, binnenhuisarchitecten, timmerlieden, huiseigenaren en vakmensen vertrouwen erop dat wij prachtige deuren leveren voor een geweldige prijs..

Als familiebedrijf zijn we er trots op dat we net dat beetje extra doen voor onze klanten, zodat jij je gerust kunt stellen in de wetenschap dat je deur er geweldig uitziet en nog jaren meegaat.

Our doors

Alle toegangsdeuren worden in dezelfde fabriek gemaakt, zodat er een consistente kwaliteitscontrole is. Onze ontwerpers hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de deuren niet alleen voldoen aan de hoogste isolatienormen en er tegelijkertijd fantastisch uitzien, maar ook zeer veilig zijn.

Met zoveel beschikbare opties kun je de voordeur kiezen die uniek zal zijn. Om je te helpen alle mogelijkheden te bekijken, kun je met onze ontwerpconfigurator je nieuwe eigentijdse deurontwerp online maken en bekijken, zodat je aankoop spannend en stressvrij is.

Onze klanten zijn doortastende en vastberaden perfectionisten met smaak en plezier in mooie dingen.

Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe wegen. Wat we nog niet hebben, vinden we uit. We bewandelen het onbetreden pad van innovatie gewillig en met plezier, waardoor we de concurrentie altijd een stap voor zijn..

Production

Met trots kondigen we aan dat we, naast ons uitgebreide aanbod, nu ook onze eigen lijn van hoogwaardige aluminium deuren produceren. Ons streven naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat onze deuren een bewijs zijn van kwaliteit, duurzaamheid en elegantie.

We hebben duizenden tevreden klanten die besloten hebben om hun winkelervaring te delen. Om onze Domadeco beoordelingen, klik hier