OVER ONS

OVER ONS

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor veiligheid, kwaliteit, design en service. DOMADECO is opgericht om klanten de beste deuren te bieden, die er in Europa beschikbaar zijn.
Onze deuren zijn sterk beveiligd en gemaakt van roestvrij staal en aluminium. Onze moderne voordeuren bieden uitzonderlijke prestaties in combinatie met eigentijdse ontwerpen. Wij zijn van mening dat wij het meest uitgebreide assortiment luxe residentiële toegangsdeuren bieden, dat er op de markt verkrijgbaar is.

Opgericht in 2006, hebben wij er altijd naar gestreefd om de toonaangevende leverancier van kwaliteitsdeuren voor onze klanten te worden. Sinds de lancering van onze website in 2008 heeft DOMADECO zich als één van de meest vooraanstaande deurleveranciers van het land gevestigd. Aannemers, architecten, interieurontwerpers, timmerlieden, huiseigenaren en mensen uit het vak vertrouwen erop, dat wij prachtige deuren voor een geweldige prijs leveren.

Als familiebedrijf zijn wij er trots op dat wij voor onze klanten een stap verder gaan, zodat jij gerust kunt zijn omdat je weet dat jouw deur er geweldig uit zal zien en jarenlang meegaat.

Alle toegangsdeuren worden in dezelfde fabriek vervaardigd en garanderen een consistente kwaliteitscontrole. Onze ontwerpers hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de deuren niet alleen volgens de hoogste isolatienormen presteren en er tegelijkertijd fantastisch uitzien, maar ook zeer veilig zijn.

Met zoveel beschikbare opties kun jij de voordeur kiezen, die uniek zal zijn. Om je te helpen alle mogelijkheden te bekijken, stelt onze ontwerpconfigurator jou in staat om jouw nieuwe eigentijdse deurontwerp online te creëren en te bekijken, zodat jouw aankoop opwindend en stressvrij is.

Onze klanten zijn gedurfde en daadkrachtige perfectionisten, die smaak hebben en van mooie dingen houden.

Bovendien zoeken wij altijd naar nieuwe wegen. Wat we nog niet hebben, vinden wij uit. Wij volgen gewillig en met plezier het onbetreden pad van innovatie en zijn de concurrentie altijd een stapje voor.

Wij hebben duizenden tevreden klanten, die besloten hebben om hun winkelervaring te delen. Klik hier om onze Domadeco beoordelingen te kunnen lezen