OVER ONS

BEDRIJFSDETAILS

DOMADECO 

 Wij zijn een toonaangevende internationale groep van meubilair winkels in Nederland, we onder de merknaam "Meubel voor iedereen" opereren .We hebben ook winkels in het Groot-Brittannië.

Mark "Meubel voor iedereen" is anders dan andere groepen van meubelwinkels in Nederland. In onze 10 - jarige geschiedenis in de retailmarkt in Nederland invoeren wij op de markt veel meubels hits en onze brede geografische dekking in Europa, betekende dat we zijn bekende merk tegen een concurrerende prijs, onze groeiende merk met moderne meubels en onze dagelijkse toewijding aan het leveren van nieuwe ideeën, maakt klanten blij om onze producten te kiezen en ze bevelen hen aan andere klanten.

Het bedrijf biedt hoogwaardige, luxe en betaalbare woninginrichting en eerste klas klantenservice. Onze klanten kunnen de moderne visie van inspiratie meubelen verkocht tegen concurrerende prijzen, inclusief slaapkamers, banken en stoelen, woonkamer, eetkamer meubels, kinderen meubels, kantoor en badkamer bladeren.

We proberen te helpen vinden en leveren - onze beste meubels voor veeleisende klanten, ons team van klantenservice is beschikbaar zeven dagen per week om uw vragen te beantwoorden.

Levering van meubels is ontworpen zodat kunnen wij in een makkelijke,snelle en betrouwbare manier gekochte producten voor onze klanten leveren.. Als je hulp nodig hebt, ons team is altijd bij de hand - alles wat je hoeft te doen is vragen.

Het team "Meubel voor iedereen" bestaat uit mensen met ruime ervaring in de productie van meubels, financiën en logistiek. Samen hebben we besloten dat er is een betere manier voor een snelle aankoop van meubelen. Rijden van winkel naar winkel op zoek naar meubels is vermoeiend, dus we hebben een online winkel gecreëerd.

Het combineren van de nieuwe mogelijkheden met ervaring in de branche in 2007, openden we een online winkel waar u gemakkelijk kunt kiezen voor de beste meubels voor uw huis. In de privacy van uw eigen huis, weg van de salon verkoop, heeft u toegang tot onze collectie , honderden hoge kwaliteit meubels tegen een lage prijs, mogelijk gemaakt door een netwerk van online verkoop. Kortom, wij bieden de grootste keuze van meubels, dat bespaart u tijd, geld en moeite.

We weten dat de beslissing van het kopen van meubels is een beslissing voor een paar jaar. "Meubel voor iedereen" biedt dus uitgebreide informatie over producten op het internet. Onze vriendelijke en ervaren personeel is online beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij hopen dat onze collecties worden afgestemd op uw smaak en elke keuze zal geschikt zijn.