Bio ethanol staande haard

De Bio-ethanol haard: Wat je moet weten
Als je een haard wilt in je huis dan kun je kiezen voor een haard die werkt op hout maar ook voor een bio ethanol staande haard. Deze bio ethanol sfeerhaard verbruikt bio ethanol als brandstof en werkt net wat anders. Hoe dit precies werkt en welke voordelen het heeft hebben wij voor je uitgezet. 
In het geval van een ethanol haard binnen heb je geen rookkanaal nodig. Je hebt enkel een reservoir wat je moet vullen met bio ethanol. Als je dit dan aansteekt komt er geen roet of brandlucht vrij. Bio-ethanol wordt zelf gemaakt van gewassen zoals bijvoorbeeld suikerriet, het is een dunne lichte brandstof die bio is omdat het volledig wordt gemaakt van natuurlijke reststoffen. Het ethanol wat brandbaar is ontstaan doordat suikers in de reststoffen vergisten en ethanol vormen. 
De bio ethanol sfeerhaard zou niet zo populair worden als het geen voordelen had. Uiteraard is het handig dat er geen geur of rook vrijkomt bij het branden van bio ethanol. Dit scheelt de rookgeur in je huis. Hiernaast heb je dus ook geen afvoer nodig voor rook en hoe je geen schoorsteen te hebben om een haard te kunnen plaatsen.
Hiernaast is het ook een stuk een milieuvriendelijker om gebruik te maken van bio ethanol in plaats van hout te verbranden. Er komen geen schadelijke stoffen vrij in de lucht, waardoor je de atmosfeer toch weer spaart.
Als je nog op zoek bent naar een haard dan is het zeker verstandig om een bio ethanol sfeerhaard te overwegen, zeker als je de haard binnen wilt hebben staan. Dan scheelt het je veel moeite om te kiezen voor een bio ethanol haard gamma. 
Geen producten gevonden voor deze selectie.