Bio ethanol wandhaarden

De voordelen van een bio ethanol haard
Als je een wandhaard aan je muur wilt hangen dan heb je ook de optie om een bio-ethanol muurhaard te kiezen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee waardoor je er misschien wel voor wilt kiezen om een bio-ethanol haard wand te laten installeren. Deze voordelen hebben wij voor je opgesomd. 
Als eerste heb je voor bio-ethanol wandhaarden geen rookkanaal nodig en hoef je dus ook geen schoorsteen te bouwen om een haard te hebben aan je muur. Het scheelt je meteen een hoop moeite en tijd als je dit niet hoeft te regelen.
Hiernaast brengen bio-ethanol haarden hang een stuk minder stank met zich mee dan normale haarden. Er wordt tenslotte geen hout verbrand maar ethanol en zal jouw huis dus niet naar rook gaan stinken. 
Ook komt er bij het verbranden van bio ethanol geen schadelijke gassen vrij, dit is beter voor jouw gezondheid maar ook voor het milieu. Bij het verbranden van hout komen meerdere gassen vrij die niet goed zijn voor jouw longen en voor de atmosfeer. Dit probleem heb je niet als je een bio-ethanol muurhaard hebt. 
Als laatste levert het verbranden van bio ethanol ook een ander vlambeeld op dan het simpelweg verbranden van hout, dit wordt door veel mensen ervaren als een aantrekkelijk vlambeeld en is dus zeker ook iets om naar te kijken.
Bio ethanol wandhaarden hebben zeker wel zijn voordelen in vergelijking met normale haarden. Als je dus een nieuwe wandhaard wilt hebben in je huis is het handig om ook bio-ethanol haarden in overweging te nemen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.