Algemene voorwaarden

De Domadeco website winkel wordt geëxploiteerd door Domadeco
Door het gebruik en/of het bestellen van producten van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hier beschreven. De termen 'wij', of 'onszelf' verwijzen naar Domadeco

Bestellen
Uw bestelling bij ons is een aanbod om goederen te kopen. Wij sturen een e-mail waarin wordt bevestigd dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Nadat we de beschikbaarheid en prijzen hebben gecontroleerd zullen we contact met u opnemen om de acceptatie van de bestelling te bevestigen en dat er een contract tussen ons is gemaakt.

Als artikelen die u besteld hebt niet meer beschikbaar zijn of als er een prijsfout is op onze website, nemen wij contact met u op via e-mail en vragen wij u nog steeds de bestelling te laten uitvoeren tegen de juiste prijs en/of zonder enige beschikbare items. Als u niet wilt doorgaan, of we kunnen niet contact met u opnemen, zullen wij de bestelling annuleren.

het plaatsen van een bestelling is juridisch bindend. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Garantie

Deuren genaamd STA (roestvrij staal) - 2 jaar garantie.

Deuren genaamd FARGO (roestvrij staal) - 2 jaar garantie

Deuren genaamd LIM (aluminium) - 5 jaar garantie

Deuren genaamd PIVOT (aluminium) - 5 jaar garantie


Ons meubilair wordt geleverd met een bouwgarantie van 2 jaar. 

Onze deuren worden geleverd met een 5-jaar bouwgarantie.

Als u beschadigd product, tijdens het uitpakken, het product terug op de dag van levering, en de koerier moet worden geïnformeerd dat het product is beschadigd.

Betaling
Wij accepteren Visa, Mastercard, Maestro en andere kaarten.

Online betalingen worden behandeld door Stripe, die een beveiligde server voor de verwerking van creditcard transacties.

 

Levering:
Producten zullen worden verzonden via Fed ex of UPS diensten. Dit is meestal een 3-5 Business Day service, nadat deze is opgehaald uit ons magazijn.

Ga als volgt te werk als je objecten aankomen voor levering:

Inspecteer uw koopwaar voordat de bestuurder vertrekt. Als de bestuurder weigert te wachten tot u de inspectie te voltooien, een notatie te maken op de factuur, teken het met de volgende notatie:  "vrachtwagenchauffeur weigerde te wachten, mogelijke schade ". De inhoud kan worden beschadigd als gevolg van ruwe behandeling, zelfs als de doos niet kan aantonen dat de externe schade.

Als er schade, schrijf op de vracht factuur hoeveel stuks en wat voor soort schade en bel Domadeco onmiddellijk op 2134087200. Als de schade aan één of twee punten in uw orde is, te aanvaarden gelieve de volledige verzending en Domadeco zal u over hoe te werk gaan adviseren. Weiger de beschadigde items alleen, als de gehele bestelling is beschadigd, gelieve de zending te weigeren, notating de schade op de vracht factuur en bel Domadeco onmiddellijk.

Als u de verzending niet inspecteren op het moment van levering, zal Domadeco niet in staat zijn om een claim bestand op FedEx of UPS. En de vordering zal niet worden geëerd door zowel de gemeenschappelijke carrier en Domadeco bedrijf.

Je moet op de plaats van levering op tijd. Als u er niet bent op het moment dat het product wordt geleverd het product kan worden teruggestuurd naar Domadeco Warehouse voor een extra vergoeding. Ik geval moeten we het schip terug naar ons magazijn wordt u in rekening gebracht tweede levering en re-Stocking fee.

Gelieve zorgvuldig uw kamers en deuropeningen te meten alvorens ons product te bestellen.

Annuleringen en wijzigingen
De aankoop van goederen en de diensten over Internet, is onderworpen aan de verordeningen van de verkoop op afstand.

Echter, als u het annuleren van uw bestelling, omdat je van gedachten veranderd dan u er rekening mee dat de kosten van het terugzenden van de goederen en onze gemaakte originele leveringskosten zal verschuldigd zijn en afgetrokken van een restitutie.

Als een item dat u ontvangt, beschadigd is of defect is, moet u ons onmiddellijk bij de levering hiervan op de hoogte stellen en het ontvangstbewijs dienovereenkomstig markeren. In dit geval zullen we ervoor zorgen dat het item wordt geretourneerd of vervangen.

Alle geretourneerde artikelen moeten ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking zijn. We kunnen in geen geval de retourzending accepteren van artikelen die niet in hun oorspronkelijke onbeschadigde verpakking staan.

Inhoud website
Wij nemen zorg en aandacht over de inhoud van deze website. Helaas maken we af en toe fouten en omissies. Wij kunnen dus niet garanderen dat de informatie op onze website volledig vrij van fouten is. Als u ter plaatse een laat het ons weten via e-mail naar info@domadeco.nl

We proberen ons best om de kleuren van de producten die wij aanbieden op deze website te repliceren.

Omdat verschillende computers echter kleuren anders kunnen weergeven, kunnen de kleuren die u op het scherm ziet, afwijken van de werkelijke kleuren van de producten.

De getoonde prijzen zijn in pond sterling (£) en inclusief BTW tegen het huidige tarief.

Alle getoonde metingen zijn op de dichtstbijzijnde centimeter en cm. Alle goederen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Let op: prijzen en promoties zijn onderhevig aan verandering.

Contact met ons opnemen
Als u hulp nodig hebt of adviseren over Domadeco producten neem dan contact met ons op info@domadeco.nl en laat uw naam en e-mail adres en wij zullen contact met u op de eerste gelegenheid.

Disclaimer en aansprakelijkheid

Wij, Domadeco, zullen niet aansprakelijk worden gesteld aan iemand voor enig verlies of schade, die kan voortvloeien uit het gebruik van enige informatie weergegeven op deze website of van de onmogelijkheid van toegang tot deze website.

Wet en taal

Deze algemene voorwaarden bevatten de volledige overeenkomst tussen u en ons.

Elke overeenkomst tussen u en ons zal worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens het Engels recht. Zowel u als wij verbinden ons tot de niet-exclusieve jurisdictie van de Engelse rechtbanken.

Indien enige bepaling vervat in deze algemene voorwaarden of een deel daarvan wordt verklaard of onuitvoerbaar, ongeldig of illegaal om welke reden dan ook, de andere bepalingen blijven volledig van kracht en van kracht alsof deze voorwaarden waren uitgevoerd zonder de inbreukmakende bepaling.

Elke overeenkomst wordt in het Engels meegedeeld.